Om ReklaMedia

Om ReklaMedia

Nättidningen om reklam, media och marknadsföring. För och av dem som är intresserade av just reklam, media och marknadsföring. Artiklarna kan handla om allt från logotyper, god grafisk design till framgångsrika kampanjer, digitalisering och ny teknik. Var inte blyga, berätta om just era unika kunskaper och goda exempel. Innehållet blir vad vi gör den till - tillsammans!

Alla som vill får medverka och skriva om det som kan intressera läsarna. Vad kan du tillföra till den här tidningen? Publiceringen sker i ett samarbete med nyhetsbyrån och presstjänsten SvenskPress.se
Tjänsten är för närvarande helt kostnadsfri så det är bara att registrera er här på http://reklamedia.se/users/register och börja publicera era nyheter och artiklar.

Som privatperson och publicist medverkar du genom de villkor som gäller på SvenskPress specificerade här, undantaget kostnaden. Innehållet baseras på medborgarjournalistik och redaktionen är således både demokratisk, kooperativ och genereras utifrån marknadens eget behov och intresse.

Företag eller organisationer hänvisas till att registrera sig på nyhetstjänsten SvenskPress.se för att publicera material på den här nättidningen. Ert material publiceras då för en låg kostnad även automatiskt i flera nyhetstjänster samt ett antal olika nättidningar inklusive denna naturligtvis. Är ni kunniga inom marknadsföring, SEO dvs sökordmarknadsföring så kommer ni att ha mycket stor nytta då systemet är optimerat för detta. Dessutom får ni kontroll på exakt hur många som läser erat artiklar i respektive nyhetstjänst och nättidning.

Redaktionen är således både demokratisk, kooperativ och genereras utifrån marknadens eget behov och intresse. Vill du också vara med? Förbättra innehållet, marknadsföra er verksamhet eller kommentera med egna synpunkter?

Du är varmt välkommen, mer informationen finner du nedan.
Ordet är fritt - och ditt!

Joe Formgren
Ansvarig utgivare och t.f redaktör
info (a) svenskpress.se
070-679 79 00
Gestrike Media AB
Telefon 026-126 126

LÄSARNAS MATERIAL
Som läsare registrera du dig kostnadsfritt under "Publicera" och kan sedan publicera ditt material.
Du registrerar dig med din e-postadress och väljer ditt eget lösenord.
Missbruk av förtroendet genom att lägga upp material som bryter mot lagstiftning, upphovsrätt eller strider mot villkoren i övrigt beivras liksom att kontot med tillhörande material omdelbart kan blockaras eller raderas.

SKRIBENTER SÖKES
Som skribent i denna publikation erhåller du flera fördelar genom att registrera dig via SvenskPress.se
• Ditt material publiceras utan redigering eller rubriksättning än din egen.
• Om du önskar publiceras ditt material även i flera andra webbpublikationer.
• Du kan fritt prissätta dina artiklar och därmed erhålla intäkter om andra medier vill publicera ditt material.
• Marknadsför er verksamhet genom att publicera läsvärt pressmaterial som även kan publiceras fritt av andra medier. Ni kan dessutom dela och länka era artiklar direkt från den här tidningen till alla de sociala medier ni önskar.

REDAKTÖRER SÖKES
Vill du vara med och skriva och kommentera aktuella nyheter i den här webbpublikationen?

Du är även aktivt med och värvar skribenter, säljare, annonsörer och redigerar vilket material och vilka event som skall lyftas fram.

SÄLJARE SÖKES
Vi söker samarbete med kreativa säljbolag som vill du vara med på Sveriges nya och spännande tidningsprojekt.
Värva skribenter, sälj banners eller förmå företag och organisationer att starta sina egna egna tidningar.

ANNONSÖRER SÖKES
Marknadsför dig med banner på den här tidningen eller fler som är publicerade på SvenskPress.se
Betala fast pris per månad, per besökare eller klick.

STARTA EGEN TIDNING
Som registrerad skribent på SvenskPress.se så startar du din egen tidning med egen logotype och utseende med för endast 1500:-/år.
Det låter nästan för bra för att vara sant - men det är det inte. Kontakta oss för mer information.

SAMARBETSPARTNERS
Vill ni vara med arbeta med att bygga upp en nationell säljorganisation eller att arbeta strategiskt med konceptet så kontakta oss då för en vidare diskussion.

Publicera
Mer läsning
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer