Yodo CMS finns nu på YouTube och erbjuder instruktionsfilmer som hjälper dig i ditt hemsidebyggande.

Yodo CMS finns nu på YouTube och erbjuder instruktionsfilmer som hjälper dig i ditt hemsidebyggande.

Yodo CMS finns nu på YouTube

Publicerad: 19/10, 2017

Nu finns Yodo CMS´s egna YouTube-Kanal, här kommer vi lägga upp bland annat instruktionsfilmer och tips & tricks som hjälper dig i ditt hemsidebyggande. Se till att prenumerera för att få tillgång till de senaste filmerna direkt!

Vi publicerar nu löpande upp utbildningsfilmer om hur ni skall administrera och publicera era sidor och nyheter i Sveriges mest lättanvända cms på YouTobe.

Yodo CMS Yodo är ett lättanvänt webbpubliceringsverktyg som du kan skapa, publicera och administrera hemsidor med. Målsättningen är att erbjuda Sveriges bästa CMS och smartaste publiceringsplattform. Genom ett enkelt gränssnitt har du möjlighet att snabbt och smidigt administrera er hemsida på ett mycket enkelt sätt. Innehållet publiceras och uppdateras separat utan risk att råka förändra grunddesignen. Dessutom kan ni om ni så önskar bygga ut er hemsida till ett komplett verksamhetsstöd. Ni kan lägga till moduler som Nyhetsbrev och Display (digital signage) samt Intranät med CRM samt Forum. Yodo publiceringssystem erbjuder även Webbshop och Affärssystem med Projekthantering samt konvertering så att systemet enkelt via API kan kopplas till moderna ekonomitjänster som t.ex. Fortnox. Allt sköts via samma enkla gränssnitt och med Användarmodulen skapar ni olika behörigheter.

Direktlänk till Yodos YouTubekanal här.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK