Välkommen till Yodo Service Center

Publicerad: 22/5, 2018

Vi slår upp portarna och välkomnar alla Yodo-kunder in till Yodo Service Center som kommer att fungera som en samlingsplats och community för alla Yodo-användare. Här finner ni bland annat Diskussionsforum, chatt- och brevlådefunktion, information och manualer om hur ni arbetar i Yodo samt mycket mer.

Dina uppgifter ändrar du under Mina sidor, där du kan lägga till bild och alias själv, samt  göra en liten pressentation på vem du är och vad du gör. Självfallet hoppas vi på feedback från er om vad ni tycker så kan vi fortsätta att utvecklas till det bättre!

Alla som är inloggade kan få kontakt med varandra genom att klicka på någons namn i onlinelistan och skicka både mail och privatchatt mellan användare samt en hel del annat smått och gott. Välkommen att titta runt bland flikar och system för att lära känna ett mycket användarvänligt Yodo.

Yodo Service Center i sig är en del av det digitala navet och består av funktionen Yodo Intranät, med andra ord, kan ni själv med Yodo starta ett eget intranät eller portal där du och dina kollegor/partners/vänner kan samlas och diskutera i ert aldeles egna interna kommunikationsforum.

För mer information:

Mail: info@yodo.se
Telefon: 026-511 000

Se alla nyheter »

Kommentarer (4)

Skriv en kommentar

Svar till ×

Skriv en kommentar

Emanuel

Skrivet: 22/5, 2018 kl. 10:26 av Emanuel

Självklart hoppas vi också på feedback från er som tittar in, om vad ni tycker om portalen så att vi kan förbättra den ännu mer smiley

Visa 3 svar »
Nova Melkersson

Skrivet: 22/5, 2018 kl. 13:31 av Nova Melkersson

Riktigt kul det här, och det är både lätt och smidigt också, betydligt lättare än vad jag trodde! laugh

Stefan

Skrivet: 22/5, 2018 kl. 13:33 av Stefan

Feedback kommer var så säker på det.

Emanuel

Skrivet: 29/5, 2018 kl. 09:52 av Emanuel

Det tvivlar jag inte på Stefan wink

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK