Säker surf?

Publicerad: 12/1, 2018

Det blir allt vanligare att hemsidor använder SSL-certifikat, krypterade anslutningar, för att säkra trafiken mellan besökarens dator och servern från avlyssning. I din webbläsare kan du vanligtvis se uppe i adressfältet ifall hemsidan du besöker använder en krypterad anslutning i form av ett grönt hänglås. Google och andra sökmotorer har också börjat prioritera hemsidor med säker anslutning före sådana som inte har det.

Som de flesta andra webbhotell och publiceringstjänster erbjuder vi givetvis också SSL-certifikat mot en extra månadskostnad. Kontakta gärna er återförsälajre eller Yodos support om ni önskar installera SSL för er hemsida!

Vi vill också passa på att berätta att vår leverantör av webbhotell, Glesys, har säkrat sina servrar mot de två allvarliga säkerhetsbristerna "Meltdown" och "Spectre", som man kunnat höra om i media den senaste tiden. Glesys följer givetvis ständigt utveckligen i IT-säkerhetsbranschen och håller löpande koll på att tekniken är uppgraderad och skyddad.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK