Backupserver reserven.se

Publicerad: 19/9, 2017

Yodo publiceringssystem är nu ännu säkrare i och med att en backup-server är installerad. Förutom detta så sker också säkerhetsuppdateringar kontinuerligt vilket ger ett ännu mer tryggt system.

Vi har sedan en tid tillbaka lagt in backups för Yodo på en europeisk server, detta ökar säkerheten för publiceringssystemet och minimerar risker för att något ska försvinna.

Vi utför ocskå säkerhetsuppdateringar i systemet minst en gång per vecka, det innebär bland annat att det finns en komplett tidigare version av er hemsida.

Om det skulle vara driftstörningar på den ordinarie servern kan ni alltså enkelt komma åt ert Intranät, Display eller övrig information på er hemsida genom att skriva .reserven.se istället för .se eller annat efter ert domännamn.
Testa alltså gärna er se er tidigare version genom att i URL-fältet på din webbläsare skriva: dittdomännamn.reserven.se i er webbläsare.

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK