Tina Rose - Obotlig optimist som aldrig ger upp.

Jag träffade Tina Rose i Krotatien för 10 år sedan när vi båda var där genom ett kvinnligt nätverk Qoola Qvinnor. Jag glömmer aldrig den utstrålning som Tina hade och hur hon var lätt att tycka om. Sen dess har vi följt varandra och haft lite sporadisk kontakt på nätet och hon var nu ett självklart val att skriva om.

Tina är som liten importerad som hon säger till Avesta och är en härlig Fagerstatös.Numera bor hon i Hällefors, Grythyttan,tillsammans med sin fästman Ronny som hon varit förlovad med i 15 år. Hur hon träffade Ronny är lite spännande då hon som hon säger beställde honom från universum och plötsligt dök han upp som en själsfrände från ovan.

Tina är en obotlig optimist som aldrig ger upp och säger lite med glimten i ögat att hon är en av de berömda -56:orna. Stenmark, Björn Borg, Thomas Wassberg, Linda Haglund är några av dom "andra" berömda 56:orna.Hon är ockå Föreläsare, Författare, Företagscoach med eget varumärke Mental Styling.

ina har jobbat med sin framgångsrika coachbyrå i 20 år. Hon har ett eget varumärke Mental Styling som hon bestämde sig för att skaffa då hon var på en nätverksträff och så många var just coacher. Hon ville ha något som stack ut så hon funderade på kammaren och kom på det unika namnet Mental Styling som passar in så bra i hennes verksamhet då on verkligen stylar folks inre. Hennes företag heter Rent a Star.

.- Jag har alltid drömt om att vara stjärna och när jag var liten drömde jag om att bli sångerska . Jag har faktiskt jobbat en del med stora stjärnor såsom Robert Wells med flera, så nog är jag en stjärna alltid säger Tina.

- Jag är en allkonstnär. Jag har utöver Mental Styling jobbat som konstnär, artist, föredragshållare, textförfattare och har idag skrivit 6 böcker varav min senaste bok heter God morgon Business. (En parentes är att jag som reporter känner igen mig väldigt mycket i boken så den är verkligen läsvärd).

Utöver bokskrivandet har Tina varje vecka livesändningar ipå facebook, på tisdagar kl 10 sänder hon live i gruppen Boosta dig med Tina. Det är nu 500 avsnitt gjorda. Tidigare i veckan, på måndagar kl 10 sänder Tina live i gruppen God morgon Business. 20 avsnitt har hon hittills hunnit med.

Tina kommer återkomma som krönikör framöver här så håll utkik.

5 Mental Styling Tips

Var mentalt sensibel

Tänk utanför boxen

Var lyhörd

Var äkta

Ha fingertoppskänsla

 

Tina Rose anordnar kurser och stylar dig mentalt även som privatperson. "Din Business är aldrig större än dina tankar".

www.mentalstyling.se

Text: Eva-Lena Ivarson    Foto: Tina Rose

ConnectPoint - Business Pleasure Inspiration