– Elbilsmarknaden växer enormt snabbt och många fastighetsägare pressas av hyresgäster som vill erbjuda anställda möjlighet att ladda i anslutning till jobbet, säger Kristian Sandahl, VD på ChargeNode. Även om processen inte behöver vara krånglig så kan många förstagångsköpare känna sig osäkra inför hur man ska tänka och hur man ska maximera investeringen. Därför har vi samlat våra experter och satt samman viktiga råd.

Så framtidssäkrar fastighetsägare laddinvesteringen

  • Satsa på fler uttag än ni behöver just nu, då antalet elbilar och elhybrider ökar i rekordfart
  • Ta hänsyn till hur mycket effekt ni har i fastigheten och vad som passar bäst estetiskt när ni väljer lösning
  • Välj en lösning som är anpassad för vårt nordiska klimat och där alla komponenter sitter väl skyddade från väder och vind. 
  • Välj en miljövänlig lösning, exempelvis där utrustningen bygger på återanvända material
  • Välj en seriös leverantör för problemfri installation och support
  • Välj en lösning med intelligent mjukvara för optimering av laddning

– Det är också viktigt att välja lösningar som ger utrymme för exempelvis lastbalansering, där tillgänglig effekt fördelas på ett effektivt sätt i fastigheten, säger Kristian Sandahl. ”Våra experter vägleder varje dag fastighetsägare som vill skapa bästa möjliga laddförutsättningar både nu och framöver. Därför vill vi dela med oss av våra erfarenheter så här långt.

För ytterligare information:
Kristian Sandahl, VD ChargeNode Group AB
+46 709 115 266
kristian@chargenode.eu

 

Artikeln är publicerad för aktuellmiljo.se i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt skicka pressreleaser till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till presstjanst.se i samarbete med nyhetsbyrån svenskpress.se.