Memira, med verksamhet i Skandinavien och Nederländerna, är en välkänd aktör inom ögonlaser, linsbyte och ögonsjukvård.
Nu ska specialistbyrån SearchIntent hjälpa varumärket att förstärka och optimera sin digitala närvaro. 

– Jag har personlig erfarenhet av Memira när jag gjorde en synkorrigering med hjälp av laser för några år sedan. Det är en kund som är marknadsledande och hela tiden varit tongivande på området. Helt enkelt ett grymt varumärke att jobba med, säger SearchIntents medgrundare och VD Gustav Palm.

Arbetsgruppen på SearchIntent består av Johan Åström, Head of SEM, Magdalena Haglund Holst, SEO-specialist, samt Max Hänni, medgrundare och senior digital strateg.

– Vår lösning möjliggör att också bolag med små resurser får tillgång till specialister i det absoluta toppskiktet. SEO och SEM är en extrem kompetensbransch, och vi vet av erfarenhet att det är personer som man ofta inte har möjlighet att anställa på en mindre marknadsavdelning, säger Max Hänni.

Om SearchIntent
SearchIntent är en byrå med spetskompetens inom digitala kanaler och design. Byråns erbjudande inkluderar ett kostnadseffektivt alternativ till marknadsavdelningen på små- och medelstora företag. SearchIntent består av 18 specialister och 2023 blev byrån utnämnd till Gasellföretag.

Kontakt
Gustav Palm
VD
Tel: 070 - 232 38 21
E-post: gustav@searchintent.se
För mer information se https://searchintent.se