Vad gör ert företag och vilka är era affärsområdena?
– Vi skapar och producerar effektivt butiksmaterial i syfte att öka försäljning på handelsplatser genom att driva maximal trafik och genom att omvandla styrkan i ett varumärke till konkret försäljning, säger Pär Ekberg, VD. Målmarknader är främst daglivaruhandeln, servicehandeln, fackhandel samt även Out of Home.

Hur ser de närmaste planerna ut?
– Vi kommer att fortsätta utveckla och producera alla former av butiksmaterial samt alla former av prepack lösningar, display för hylla och golv. Vi utformar även kampanjer som tar avstamp i Sales Promotion-tekniker samt att vara en partner för demos och mässmontrar tillverkade i miljövänligt material.

Hur kommer ni att använda er av det ekonomiska stödet från fonden?
– För att lyckas med vår målsättning inför framtiden så behövs det göras investeringar, exempelvis framtagande av ersättningsprodukter för det som idag produceras i plast. Vi kommer att fortsätta aktivt bearbeta nuvarande kunder och deras nordiska systerföretag, samt även identifiera och investera i att bearbeta fler Nordiska kunder.
Målsättningen är att genomföra marknads och konsumentundersökningar för att undersöka potential för nya innovativa och miljövänliga produkter. För att göra denna satsning behöver investeringar göras, därav vår ansökan.
Det gäller bl.a:
• Prototyper/prover/provtryck/design/original
• Mönsterskydd/rättigheter
• Marknad/konsumentundersökningar
• Införsäljningsmaterial digitalt/traditionellt
• Utveckling och optimering av sociala medier/hemsida

Har ni några nyheter på gång?
– Jo det händer en del. Vi skall bl.a. lansera en ny produktidé på den Nordiska fast-food marknaden och utveckla en ny form av optiska blickfång där vi skapar original och provtryck att presentera för kunder. Sedan skall vi fortsätta att skapa smarta exponeringar med det miljövänliga materialet Reboard.


Namn: Pär Ekberg
Titel: VD
Hemsida: www.actionpartner.nu

Kontakt:
Tel. 070-3240102
Mail: par.ekberg@actionpartner.nu
Action Partner AB
Skogsstjärnevägen 13
806 46 Gävle

Läs om flera intressanta företag i Gävleregionen på https://foretagsbladet.se
Publicerat genom https://effectplus.se
Av https://presstjanst.se