Bläddringsbara ConnectPoint 

Läs här: Digitala Tidningen på Issuu

Snabba ryck och så envis som jag är så har jag lyckats göra en tidning på 3 veckor. Jag hade de första intervjuerna V 2 i januari. Nu har jag ca 40 intervjuer så kommer ge ut tidningen var 14:e dag är det tänkt. Min inriktning på tidningen är att den ska kunna läsas av egentligen vem som helst som är nyfiken på männsikors livsöden och som imponeras av drivna entreprenörer.

Du kommer att få följja med på häftiga resor, upplevelser, och få inspiration, kunskap och lära känna personen bakom företaget.

Jag brinner för att hjälpa andra lyckas och har redan lyckats ge några personer leads då jag nu träffar på så många företagare av olika branscher och storlekar.

Har intervjuat enmansföretagare och företag som är börsnoterade. Jag har intervjuat kändisar och entreprenörer som valt att nu driva sin business från utlandet. Jag har intervjuat dom som bott på isbrytare och nu bor på en skärgårdsbåt, en bor i husvagn och ett väldigt annorlunda förtält och nåon bor i specialbyggd husbil. 

Det finns så mycket att skriva om så jag skulle kunna göra detta dygnet runt men det funkar ju inte eller hur så kom gärna med färdigt material också till mig så kan jag lägga in det i portalen via svenskpress 

Att annonsera är ett väldigt bra sätt att synas och jag brukar säga. Ring för förslag: 0707-460100 

"Syns man inte så finns man inte"

Text: Eva-Lena Ivarsson  Foto: Eva-Lena Ivarsson

ConnectPoint - Business Pleasure Inspiration