Hostup introducerar nya webbhotellspaket som integrerar cPanel och LiteSpeed-teknologi, vilket säkerställer otrolig hastighet och tillförlitlighet för alla typer av webbplatser. Denna kombination var tidigare en kostsam investering, men Hostup gör nu dessa kraftfulla verktyg tillgängliga till ett pris som passar alla budgetar.
– Vårt mål är att göra topprestanda webbhotell tillgängligt för alla, oavsett storlek på projektet, säger David Berndtsson, grundare av Hostup. Vi kan alltså erbjuda förbättrad webbhotellsprestanda till mycket konkurrenskraftiga priser.

Ackrediterad registrar för .se-Domäner med innovativa lösningar

Som en officiellt ackrediterad registrar för .se-domäner erbjuder Hostup det lägsta möjliga förnyelsepriset på marknaden. Tillsammans med detta unika erbjudande introducerar Hostup innovativa funktioner som öppet API och masshantering av domäner. Detta gör det möjligt för kunderna att hantera hundratals domäner samtidigt med bara några få klick.
– Vi strävar efter att göra domänhantering så smidig och effektiv som möjligt för våra användare, förklarar Berndtsson.

Revolutionerande VPS-Lösningar till oslagbara priser med obegränsad skalbarhet

Hostup utmanar den traditionella uppfattningen att VPS måste vara dyrt i Sverige med lanseringen av sina nya VPS-tjänster. Hostup erbjuder inte bara priser som börjar på endast 39 kronor per månad, utan också en prestanda och pris-kombination som är oöverträffad på den svenska marknaden. Det som verkligen särskiljer Hostup från andra aktörer är möjligheten till obegränsad skalbarhet. Kunden kan skala upp sin VPS med upp till 1024 GB RAM och 32 TB lagring per VPS, vilket säkerställer att de har tillgång till resurserna de behöver för att växa och hantera deras projekt effektivt, allt till samma låga kostnad.
– Vi vill bryta barriären och göra kraftfulla VPS-lösningar tillgängliga för alla, till en bråkdel av kostnaden jämfört med andra leverantörer, samtidigt som vi erbjuder den flexibilitet och skalbarhet som dagens företag kräver, säger David Berndtsson. Jag vill även poängtera att samtliga av våra VPS-servrar är lokaliserade i Sverige och tillhör Hostup AB. Denna kombination av lokal närvaro och vår gedigna erfarenhet ger våra kunder en extra dimension av trygghet.

Om Hostup
Hostup är en ledande leverantör av webbhotell, domänregistrering och VPS-tjänster, med ett fokus på att erbjuda innovativa, pålitliga och prisvärda lösningar för både företag och privatpersoner. Med en passion för teknik och kundservice, strävar Hostup efter att ständigt förbättra och utöka sitt erbjudande för att möta dagens och morgondagens digitala behov.

Mer information:
Besök https://hostup.se

Kontakt:
David Berndtsson
E-post: david.berndtsson@hostup.se