– I och med flytten till de nya lokalerna vid Furuviksvägen på Kryddstigen 28 så blir vi först i Sverige med en separat anläggning enbart för Volkswagen transportbilar, säger Leif Ekström, försäljningschef.
Vi kommer erbjuda våra kunder en smidig helhetslösning nu när vi flyttat. Allt blir samlat under ett och samma tak och vi har fått en helt ny kundmottagning. Dessutom kan våra kunder numera i lugn och ro titta på bilarna.

Helgens invigning, som pågår mellan 10.00 och 15.00 båda dagarna, är öppen för både företagare och privatpersoner. Under dessa dagar kommer påbyggare att visa upp sina bilar, bland annat så kommer handikappanpassade bilar, servicebilar och kylbilar att visas upp. Det finns även möjlighet att beskåda Volkswagens nya Multivan Business Edition. För de som bestämmer sig för att köpa en ny bil under helgen så bjuder Bilmetro på ett verktygspaket från Bosch värt 14 000 kronor.

Bilmetro är idag marknadsledande på transportbilar i Gävleborg och för att kunna utvecklas ytterligare så var flytten till de nya lokalerna en genomtänkt framtidssatsning.
– I dag ligger vi topp när det gäller kundbetyg och för att kunna fortsätta vara bäst så måste vi hela tiden utvecklas. Anläggningen och vårt Team-tänkande inom Bilmetro transportbilar gör att vi har tagit ytterligare ett rejält steg framåt, avslutar Leif Ekström.

För mer information kontakta:
Leif Ekström
leif.ekstrom@bilmetro.se
Tel. 070 - 557 83 90

-------------------

Bilmetro har drygt 500 anställda på 12 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland och är ett av Sveriges största privatägda bilföretag.

Under 2011 omsattes 2,7 miljarder kronor och levererades cirka 8.800 nya och begagnade person- och transportbilar samt cirka 500 tunga fordon.

Bilmetro startade 1922 i Hudiksvall under namnet Bil Lönnberg, senare Bil & Buss och numera Bilmetro. Under de första 20 åren såldes flertalet bilmärken, men redan 1944 blev Bilmetro representanter för Scania. Några år senare kom Volkswagen följt av Audi.
Sortimentet omfattar idag Volkswagen person- och transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Kia, Honda och Scania.

Anläggningar med försäljning, bildelsbutiker, service och verkstäder finns i Avesta, Bollnäs, Borlänge, Falun, Gävle, Hedemora, Hudiksvall, Ljusdal, Ludvika, Mora, Sandviken och Uppsala.